Умни Тарифи

Задайте и продавайте в

Правилните цени

Вземете разумен подход и използвайте Smart Rate, за да проверите несъответствието между тарифите в обхвата на каналите за онлайн разпространение преди ценообразуването. Оптимизирайте продажбите, като предлагате най-добрата цена спрямо конкурентите си и имате стратегия за ценообразуване, за да постигнете постоянната тарифа сред каналите.

Да започваме

Smart Rate не просто ви помага да следите цените, предлагани в различни онлайн туристически агенции, но и цените на стаите на вашите конкуренти. Алгоритъмът автоматично ще изчисли най-добрите цени, за да спечелите пазара.

Smart Rate

Интелигентно решение, което ви позволява да следите и държите под око всички големи онлайн туристически агенции, като Agoda, Booking.com и Expedia, и как те оценяват вашите стаи. След това ви казва как да избегнете разминавания на вашите цени и ви помага да измислите ценова стратегия, за да избегнете несъответствие. Докарайте директни резервации за уебсайта ви чрез Smart Rate.

Умна конкуренция

Името казва всичко. Това е интелигентен алгоритъм, който ви прави по-интелигентен конкурент. Таблото за управление ви позволява да преглеждате цените на конкурентите си на пазара на едно място и след това предлага план за оптимизиране на цените за вашето настаняване. Бъдете информирани за всички ваши цени и подобрете пазарното си позициониране с няколко лесни кликвания.

Стратегия на цените

Защо да изберете Smart Rate?

Не позволявайте остарялото ценообразуване да повлияе на решението на търсещите ваканция да резервират във вашето място за настаняване. Дайте им най-доброто предложение и попълнете стаите си с щастливи гости.

Свалете догадките и спечелете с точност

Интелигентният алгоритъм прави сложните изчисления за вас. Това е лесно, просто и ефективно. 

Получавайте актуализации в реално време и стратегизирайте всяка минута

Цените могат да се променят ежедневно или дори почасово. Smart Rate ви позволява да бъдете информирани за това как се справят вашите OTAs (Online Travel Agency – Онлайн Травел Агенции )и конкурентите и да правите корекции на цените веднага.

Спечелването на пазара с Малки поправки

Когато пътешествениците сравняват различни обекти за настаняване, понякога няколко долара могат да ги накарат да се колебаят за решението им. Предотвратете това да се случи, като просто елиминирате разликата в цените. Директна резервации към вашият сайт са вече по-лесно достъпни, отколкото си мислите.

Свържете цените на стаите си с целия свят

Свържете се със света. Управлявайте вашата онлайн дистрибуция на вашият обект за настаняване с нашия Канален мениджър на канали и бъдете в течение с това как предпочитаните от вас онлайн туристическите агенции да ви помагат да увеличите максимално експозицията на вашият бизнес.

Ще свържем обекта ви за настаняване с водещите световни сайтове за резервации, осигурявайки надежден и сигурен начин за управление на вашата онлайн дистрибуция.

Logo-hotellink-bg-small

 Ние имаме представителства в над 40+ държави, винаги сме до нашите клиенти 24/7 и държиме на лоялността и качественото обслужване!