Уебсайт

Вашето най-важно

онлайн присъствие

Hotel Link предлага красиво проектирани и лесни за използване уебсайтове, които се предлагат с много персонализирани функции. Те са лесни за актуализиране, отзивчивост, бързо зареждане и оптимизирани за реализации.

Добре проектиран и печеливш

Изграден за преобразуване

Модерен и лесен за актуализиране уебсайт прави разлика в конвертирането на „търсачки“ в директни „букмейкъри“ и след това в гости.

Бързи и лесни резервации

Нашите отзивчиви уебсайтове разполагат с мощен Widget за резервация, който позволява на пътниците да резервират вашите стаи бързо и лесно.

Одобрен от Google

Одобрен с високи резултати в тестовете на Google за скорост на мобилни устройства и десктоп, а удобството за мобилни устройства означава достъпност на устройството.

Отчети за данни на Google Анализ

Преглеждайте данните на Google Analytics за вашия уебсайт директно от таблото за управление на екстранета. Най-важните доклади са само на едно кликване. Google Analytics е много важен инструмент за дигитален маркетинг, но не се използва от повечето хотели.

От нашия екстранет можете да проследявате много важни показатели като прегледи на страници, посетители, източници на трафик, ангажираност, най-важни ключови думи, водещи анализи и много други.

Бързо зареждане. Много бързо...

Скоростта на зареждане на вашия уебсайт влияе на няколко важни показателя от класирането на търсенето до реализациите. Уеб сайтовете на Hotel Link са изградени с висококачествена оптимизация както за мобилни, така и за настолни версии. Кликнете по-долу, за да проверите скоростта на текущия си уебсайт.

Logo-hotellink-bg-small

 Ние имаме представителства в над 40+ държави, винаги сме до нашите клиенти 24/7 и държиме на лоялността и качественото обслужване!