Рецепция

Контролирайте свойте

ежедневни задачи

На разположение е селекция от съвременни решения за рецепцията, които да ви помогнат да организирате ежедневните си операции. Достигнете до гостите си по безброй начини.

Ежедневните задачи са направени правилно

Нашето дигитално решение за Рецепция е създадено за малки и средни по обем обекти за настаняване. Това е проста, евтина и много интуитивна система, която е интегрирана безпроблемно с нашата платформа за резервации.

Достъпен за вашия хотел

Страхотни функции и най-добрата цена на пазара. Front Desk (Рецепция) предлага  достъп за всекидневните ви задачи.

Ефективно обслужвайте гостите

Ежедневни задачи лесно систематизирани се превръщат в качествено обслужване за вашите гости, повишавайки тяхното удовлетворение и лоялност.

Ефективни вътрешни операции

Поддържайте директен контрол върху ежедневните операции на вашия хотел. Всички систематично се управляват в рамките на Front Desk(Рецепция).

Календар с няколко изгледа

Календарът позволява на служителите на рецепцията да видят какво се случва с един поглед. Няколко основни функции се открояват като цветно кодирано състояние, двуседмични или четириседмични изгледи, достъп до подробности за резервации на гости направо от календара и данни за заетост.

Основните функции

Лесен за използване интерфейс

Интуитивният интерфейс на Front Desk(Рецепция) е мощен, с лесни за употреба инструменти и насоки по пътя, само следвайте стъпките.

Задачи за стаите

Лесно настанявайте гостите в определена стая по-всяко време и правете промени с възможност за изтегляне и пускане и график.

 

Бърз процес на регистрация

С цялата информация за гостите, която вече е въведена в системата, чекирането е лесно и бързо за всички  служителите на рецепцията и гостите.

Цени за ежедневна заетост

Вашият персонал има лесен достъп, за да видите с един поглед кои помещения са заети, заедно с регистрации и напускания.

Състояние на плащане при резервация

Незабавно прегледайте баланса и сумата на портфолиото на всеки гост поради избягване на объркване, пропуснати плащания или надплащания.

Управление на вътрешни екстри

Добавете незадължителни екстри за резервация с такси и отстъпки към всяка резервация, включително трансфери, храна, турове и други. 

Създайте затваряне на стаята

Блокирайте стаите предварително или в момента, когато забележите или решите да изпълните поддръжка или ремонт.

Подробна информация за плащанията

Данните за плащанията на гостите се съхраняват безопасно зад допълнителна сигурност и се дава достъп само на част от персонала, когато е необходимо.

Рецепция | Front Desk

Модерен, улеснен и наистина лесен за управление

Камериер управление

Инструментите за домакинство ви позволяват да управлявате статусите на почистване на стаите, както и от кои точно да бъдат почистени от екипът. С цветово кодиран интерфейс модулът за домакинство ви помага да визуализирате състоянието на всички стаи и да възлагате задачи на почистващият екип чрез SMS.

Имейли преди пристигане и след заминаване

Нашата система на Front Desk ви позволява да създадете и персонализирате имейл с шаблон преди пристигане, за да го напомняте на резервацията и имейл след отпътуване, за да им благодарите за престоя и да предоставите връзка за обратна връзка.

Фактура за гости

Системата генерира окончателния акаунт за госта на бланката на вашето настаняване. Изготвя се изцяло подробна фактура, включваща всички допълнителни разходи и всички направени предварителни плащания.

Пълен набор от доклади

С едно щракване изгответе отчети за пристигания и заминавания, подробности за гостите, заетост на стаите, развитие, операции и много други. Научете откъде идват приходите ви, кои стаи са най-популярни и други подробности, които ще ви помогнат да подобрите бизнеса си.

Front Desk се интегрира безпроблемно с другите ни решения, като платформа за резервации, Канален мениджър и уебсайт, което ви улеснява в управлението на онлайн присъствието на вашето настаняване и вътрешни операции.

Глобално и местно разпространение

Свържете се със света. Управлявайте вашата онлайн дистрибуция на вашият обект за настаняване с нашия Канален мениджър на канали и бъдете в течение с това как предпочитаните от вас онлайн туристическите агенции да ви помагат да увеличите максимално експозицията на вашият бизнес.

Ще свържем обекта ви за настаняване с водещите световни сайтове за резервации, осигурявайки надежден и сигурен начин за управление на вашата онлайн дистрибуция.

Logo-hotellink-bg-small

 Ние имаме представителства в над 40+ държави, винаги сме до нашите клиенти 24/7 и държиме на лоялността и качественото обслужване!