Премиум услуги

Репутационен мениджър

Вашата онлайн репутация е това, което хората казват за вашия хотел или настаняване, когато не сте там. Това е най-мощният ви актив, когато става дума за растеж на бизнеса. Започнете да се настройвате какво казват вашите гости с Мениджъра на репутациите на Hotel Link.

Изграждане на безупречна репутация

Идентичност и изграждане на вашият бизнес на повече от 40 онлайн платформи по- целия свят. Вземете по-задълбочени познания и анализи за вашето гостоприемство.Позиционирайте се стратегически за максимално излагане и въздействие. Поемете контрола и управлявайте репутацията си.

Надградете вашият бизнес

Как работи?

Reputation Manager е табло за управление, което следи, дешифрира и отговаря на онлайн рецензии на повече от 40 платформи. Той събира на едно място всички ваши коментари и оценки след оставане. В края на деня е нужно само да отделите 20 минути, за да разгледате обобщен доклад за всички важни прозрения, който е създаден специално за вас.

Събира онлайн отзиви от повече от 40 платформи.

Анализира отзивите за по-задълбочени прозрения, от състава на пътуването до причините за оставане.

Разбира няколко езика, включително английски, немски, испански, италиански, холандски и френски.

Идентифицира и изяснява прозрения, като това колко добре оценявате платформите.

Прегледите се актуализират на всеки 12 часа.

Идентифицира повече от 450 често срещани теми в коментарите за генериране на интелигентни отговори.

Създава подробни месечни отчети, които да бъдат запазени като PDF записи. 

Практикува и сравнява до 3-ма ваши конкуренти.

Лесна настройка, текуща поддръжка

Освен горните функционалности, Мениджърът на репутацията идва с нещо още по-важно – нас. Ще започнем с онлайн демонстрации, ще ви обучим да постигнете максимална ефективност на системата и ще ви осигурим постоянна поддръжка.

Нашият екип е тук за вас.

Защо мениджър на репутацията?

Спечелването на страхотна онлайн репутация не е въпрос на шанс или късмет – това е онлайн стратегия. Важно е да получите всички практически умения и най-новите инструменти. И Мениджърът на репутацията на Hotel Link е един от тях. Свържете се с нас и започнете да издигате и анализирате вашият бизнес.

Това е лесна и ефективна система за управление на репутацията онлайн

Забравете за проверка на всеки един OTAs източник. Ние намираме повече от 40 онлайн платформи за преглед на едно място за ваше улеснение и удобство.

Покривате базите си

Не само онлайн рецензии, мениджърът на репутацията ви позволява да следите ключовите си конкуренти, да следите качеството на операциите си в хотела и да проверявате представянията на вашите доставчици на трети страни. Всичко това ви помага да изградите по-добър маркетингов план и да управлявате очакванията.

Винаги сме тук, за да предложим лична поддръжка

Разполагаме с екип от експерти, които да ви помогнат, когато имате нужда. Независимо дали е онлайн демонстрация или отстраняване на проблеми. И Мениджърът на репутациите също предоставя помощ на няколко езика.

Logo-hotellink-bg-small

 Ние имаме представителства в над 40+ държави, винаги сме до нашите клиенти 24/7 и държиме на лоялността и качественото обслужване!