Премиум услуги

Програма за успех на клиента

Екипът на Hotel Link умело анализира онлайн и офлайн аспектите на вашето настаняване, за да ви помогне да измислите и приложите правилните стратегии. Програмата ни за успех на клиента е свързана с подобряване на цялостната ефективност на вашата собственост.

Подобрете ефективността на бизнеса си

Hotel Link ще ви придружава в полза на текущото ви състояние и стимулиране на растежа ви. Започвайки от преглед на всички аспекти на ефективността и инструментите, които нашите клиенти използват, ние предлагаме най-добрите решения за техните подобрения.

Старт на стратегии

Гарантиран успех на клиента

Ние правим всичко като екип, за да гарантираме вашия успех. Тъй като нито един обект не е един и същ, ние оценяваме всеки аспект на вашия бизнес. Ние ви консултираме и ви даваме нашите най-добри съвети, за да ви помогнем в дигиталният маркетинг. След това Hotel Link ще измисли план, който ще ви помогне да оптимизирате продажбите и ефективността.

Защо програма за успех на клиента?

Програмата за успех на клиенти включва повече от оценка на вашите бизнес резултати и включва консултации и услуги за управление. С други думи, след като ви предоставим обобщен доклад за това как се развива бизнесът ви, тогава препоръчваме области за подобрение, за да ви помогнем да повишите нивата на заетост и рентабилност. По същество ние предлагаме предложения, които да предприемем за вас.

Гарантирано е, че ще видите огромна разлика

Ще се изненадате да видите колко малки подобрения могат да стимулират реализациите. Ние сме в индустрията повече от 10 години, така че знаем всички трикове. Ние знаем къде да поставим най-добре Боокинг решението и да използваме Каналния мениджър за оптимизиране на резултатите.

Получавате най-новите инструменти и съвети

В Hotel Link ние следим тенденциите и сме информирани за най-новите маркетингови инструменти. Независимо дали е платен дигитален маркетинг или нова платформа за социални медии.

Наемете Hotel Link, получавате целия екип

Екипът ни се състои от различни специалисти в областта на технологичния бизнес, от уеб дизайн до социални медии от всякакъв тип. Ние можем да се консултираме и да изравним незабавно вашата бизнес ефективност.

Получавате измерени отчети за резултати.

Докато консултациите, препоръките и планът за действия са важни, измерването на резултатите е важно за постоянен растеж. Hotel Link разбира това. Периодично предоставяме отчети и ви показваме непрекъснато участие като екип с вас.

Logo-hotellink-bg-small

 Ние имаме представителства в над 40+ държави, винаги сме до нашите клиенти 24/7 и държиме на лоялността и качественото обслужване!