Health Check

Най-умният начин да проверите вашите​ : Хотел, Къща за гости, B&B, Вила, Студио, Резорт

Ще ви кажем какво правите добре и върху какво трябва да работите. Доверете се на нашият екип от професионалисти.

Готови ли сте за пълен HealthCheck?

Искате ли да знаете какво правите добре и по-важното къде трябва да насочите усилията си за оптимизиране на онлайн продажбите и резервациите? Тогава не гледайте повече; дигиталният HealthCheck е мястото, където да започнете. Това е безплатен 360 ° анализ на целия цикъл за закупуване на настаняване онлайн от откриване до планиране и резервация, плюс да видим колко добре се справяте в областта на дигиталното пространство.

Какво проверяваме?

Вашият уебсайт е вашият най-важен онлайн актив. Той трябва да следва най-добрите практики в областта на съдържанието, изображенията, функционалността и лекотата на навигация. Освен това трябва да се зареди бързо, да изглежда привлекателно и да надмине конкуренцията си в оптимизацията за търсачки.

Разрешаването на пътниците да проверяват наличността и да правят незабавни резервации в платформи е задължителна функция. Също така трябва да можете лесно да създавате и управлявате специални оферти и промоции, за да запълнете всички  периоди.

70% от планирането на пътувания и почти половината от всички онлайн резервации се извършват на мобилни устройства. До 2019- 2020 г. се очаква над 60% от всички резервации да се правят на таблети или смартфони. Ако уебсайтът и Решенията ви за резервациите ви не са активирани за мобилни устройства, ще изостанете.

Успешните хотели знаят как да оптимизират както приходите, така и рентабилността чрез увеличаване на своите усилия онлайн за осигуряване на директни резервации с продажби, направени чрез трети страни като OTAs, GDS, филиали и туристически агенти. Имате нужда от инструментите за това.

Туристите искат да се свържат по предпочитания от тях начин, който може да бъде в TripAdvisor, Facebook, Instagram или YouTube. И не забравяйте маркетинг за търсачки и други методи за онлайн маркетинг.

Как работи

При поискване и съобразен с вас

И така как точно да оценим онлайн конкурентоспособността на вашето настаняване? Въз основа на нашия опит и опит в работата с хиляди доставчици на настаняване следните стъпки за проверка на работата на вашия хотел:

Проучване

HealthCheck е изграден от количествени измервания до 55 точки, отчитащи цикъла на резервирането на стая.

Отбелязваме

Всяка точка се претегля индивидуално и данните се картографират обратно към размера на настаняването, нивото на конкуренция и други фактори.

Доклади

След като 55 точки се приложат към вашето настаняване, генерира се лесен за разбиране PDF отчет и ви се изпраща.

Препоръки

След като знаете къде се намирате, ние също така ви даваме съвети и насоки как да подобрите присъствието си онлайн, за да бъдете по-конкурентни на пазара.

Проверете безплатно вашето онлайн присъствие

Попълнете формуляра и ще доставите доклада си в рамките на 1 работен ден.

Logo-hotellink-bg-small

 Ние имаме представителства в над 40+ държави, винаги сме до нашите клиенти 24/7 и държиме на лоялността и качественото обслужване!