Премиум услуги

Всички инструменти, от които се нуждаете

От повишаване на процента на вашите уеб конверсии до наблюдение на отзивите на гостите, Hotel Link ви позволява да правите повече с присъствието си онлайн. Днешните хотелиери и собственици на имоти трябва да се активизират, за да се възползват и максимизират всяка възможност. И ние имаме гърба ти.

Нашите Премиум услуги

Вземете Премиум услуги на Hotel Link, за да ви помогне да разширите обхвата на вашата марка с лекота.

Програма за успех на клиента

Услуга за лоялност, предлагаща изключително и консултации за хотели от стратегии и анализи на данни на първокласни пакети за дигитален маркетинг, за да закарате повече гости на уебсайта на вашия хотел и да резервирате директно с вас. Увеличете уеб реализациите и победете конкурентите си.

Дигитален маркетинг

Hotel Link Plus оптимизира вашите многоканални и междуканални маркетингови кампании онлайн, като проследява и анализира потребителското изживяване и събраните данни. Вземете повече бретон за вашия долар.

Персонализирани уебсайтове

Hotel Link изгражда красиви уеб сайтове, създадени по поръчка, за да отговори на най-взискателните изисквания на клиента. Сигурен, сигурен и винаги оптимизиран, за да даде най-добри резултати. Можете да добавите масив от функции и функционалности, за да отговаряте на вашите нужди и изисквания.

Репутационен мениджър

Наблюдавайте какво се казва за вашето настаняване. Управлявайте всичките си отзиви на гости на едно място от повече от 140 уебсайта за преглед на пътувания в реално време.

Вземете вашият HealthCheck

Открийте правилните решения за вашата собственост

Искате ли да знаете какво правите добре и по-важното къде трябва да насочите усилията си за оптимизиране на онлайн продажбите и резервациите? Тогава не гледайте повече; цифровата HealthCheck е мястото, където да започнете.

Ще свържем имота ви с водещите световни сайтове за резервации, осигурявайки надежден и сигурен начин за управление на вашата онлайн дистрибуция.

Logo-hotellink-bg-small

 Ние имаме представителства в над 40+ държави, винаги сме до нашите клиенти 24/7 и държиме на лоялността и качественото обслужване!