Премиум услуги

Персонализиран Уебсайт

Променете начина, по който продавате стаи. Ние помагаме на хотелиерите и собствениците на имоти да издигнат онлайн присъствието си, като проектират поръчани уебсайтове, които говорят и насочват целевата им аудитория. Персонализирайте функциите. Оптимизирайте резултатите. Приоритизирайте гостите си.

Изградете бизнеса си

Откроявайте се сред всички обекти за настаняване. Стратегизирайте начина, по който представяте бизнеса си с дисплейни реклами. Осигурете своите онлайн продажби с маркетинг в търсачките. С правилните решения за дигитален маркетинг можете да растете по-бързо.

Защо да изберете Hotel Link?

Всеки търсещ ваканция започва с търсене онлайн. Вашият уебсайт трябва да говори за вашия хотел или настаняване. Покажете най-точната и най-добрата версия на вашият бизнес, за да осигурите резервации в стаи.

Hotel Link ви помага да създадете зашеметяващо присъствие в мрежата, което говори наистина за вашият обект, като ви дава всичко.

Забравете шаблоните. Започваме от нулата

Персонализирайте или променете всичко, което искате. В Hotel Link, ние ви помагаме да създадете свой собствен уебсайт, който изглежда достатъчно внимателен към гостите.

24/7 поддръжка. Винаги в режим на готовност

Винаги, когато имате нужда от помощ с каквото и да било, ние ви покриваме. Нашият екип от уеб експерти и дизайнери ще ви предостави цялата подкрепа, която ви е необходима след предаването. Не сте сами, когато работите с Hotel Link.

Имаме всички вградени маркетингови инструменти

Hotel Link ще се погрижи да имате всички основни добавки, с които да ангажирате хората на уебсайта си и да резервират това, което те наистина търсят.

Ние сме експертите. Знаем как да привлечем гостите с визуализации

Ние можем да оживим вашето помещение, като включваме широкоекранна фотография, видео фонове, ефекти на превъртане и анимация. Имаме специален екип и за заснемане.

 
 
 

За вашият сайт

Направете списък с желания за всички функционалности и функции, които искате. Проверете го два пъти. Дайте го на Hotel Link. Нека да направим нещо ново и красиво и вашият уебсайт ще се трансформира в един функционален и работещ уебсайт генериращ приходи.

Logo-hotellink-bg-small

 Ние имаме представителства в над 40+ държави, винаги сме до нашите клиенти 24/7 и държиме на лоялността и качественото обслужване!