Вашият технологичен партньор

Основните решения за вашата собственост

Hotel Link е цялостен дигитален набор от инструменти с всички решения, от които се нуждаете. С едно табло имате достъп до най-новите инструменти за онлайн маркетинг, които да ви помогнат да продавате стаи, да увеличавате приходите и да планирате бъдещето.

Какво предлагаме

Ние не сме само дигитално табло с включени цялостни решения на едно място. Освен че предлагаме дигитална кутия с инструменти, работим заедно с нашите клиенти за да може заедно да създадем уникално място за настаняване.

Канален Мениджър

Свържете се със света. Управлявайте вашата онлайн дистрибуция на вашият обект за настаняване с нашия мощен мениджър на канали и бъдете в течение с това как предпочитаните от вас онлайн туристическите агенции да ви помагат да увеличите максимално експозицията на вашият бизнес.

Резарвационна Система

Подобрете ефективността на вашето присъствие в мрежата с нашата лесна за използване Резарвационна Система. Тя има интуитивен потребителски интерфейс и освен това е невероятно мощна, което ви позволява да създавате специални предложения, да боравите с резервации в много стаи, да продавате услуги и много други.

Умна Цена

Интелигентен алгоритъм, който ви позволява да следите как OTAs цените на вашите стаи спрямо тарифите, които промотирате чрез уебсайта си. Най-добрият инструмент, за да сте сигурни, че винаги сте конкурентоспособни.

Рецепция

На разположение е селекция от модерни решения на рецепцията, които да ви помогнат да организирате ежедневните си операции в хотела или курорта. Достигнете до гостите си по-безброй начини.

Уебсайт

Hotel Link предлага красиво проектирани и лесни за използване шаблони на уебсайтове, които се предлагат с много персонализирани функции. Те са лесни за актуализиране, отзивчивост, бързо зареждане и оптимизирани за реализации.

Проверка на състоянието

Искате ли да знаете какво правите добре и по-важното къде трябва да насочите усилията си за оптимизиране на онлайн продажбите и резервациите? Тогава не гледайте повече; дигиталният HealthCheck е мястото, където да започнете.

Разширени услуги

Програма за успех на клиента

Услуга за лоялност, предлагаща изключително и консултации за хотели от стратегии и анализи на данни на първокласни пакети за дигитален маркетинг, за да имате повече гости на уебсайта на вашия хотел и да резервирате директно с вас. Увеличете уеб реализациите и победете конкурентите си.

Дигитален Маркетинг

Hotel Link Plus оптимизира вашите многоканални и междуканални маркетингови кампании онлайн, като проследява и анализира потребителското изживяване и събраните данни. 

Персонализиран Уебсайт

Hotel Link изгражда красиви уеб сайтове, създадени по поръчка, за да отговори на най-взискателните изисквания на клиента. Сигурен и винаги оптимизиран, за да даде най-добри резултати. Можете да добавите масив от функционалности, за да отговаряте на вашите нужди и изисквания.

Репутационен мениджър

Наблюдавайте какво се казва за вашето настаняване. Управлявайте всичките си отзиви на гости на едно място от повече от 140 уебсайта за преглед на пътувания в реално време.

Logo-hotellink-bg-small

 Ние имаме представителства в над 40+ държави, винаги сме до нашите клиенти 24/7 и държиме на лоялността и качественото обслужване!