Канален Мениджър

Безпроблемни връзки

Глобална дистрибуция

Свържете се със света. Управлявайте вашата онлайн дистрибуция на вашият обект за настаняване с нашия мощен мениджър на канали и бъдете в течение с това как предпочитаните от вас онлайн туристическите агенции да ви помагат да увеличите максимално експозицията на вашият бизнес.

Вашите стаи навсякъде

Мениджърът на канали свързва цени, наличност, спиране на продажбата и повече подробности към всички ключови онлайн канали. Актуализациите на вашите данни се споделят автоматично с всички свързани канали.

С безпроблемна връзка, настаняването се разпределя чрез OTAs (Online Travel Agency – Онлайн Травел Агенции) и GDS (Global distribution system – Глобална система за дистрибуция). Нашият канал мениджър е една от най-модерните двупосочни XML файлове ( XML- файл, които лесно може да бъде отворен на програмата Microsoft Word) услуги на пазара.

Основни предимства

time (1)

Спестявате време

Автоматизирайте разпространението на вашите стаи и спрете отнемащите време и ненадеждни ръчни актуализации.

central (1)

Повече видимост

Включете вашия имот във всички важни канали на онлайн туристически агенции, за да достигнете до по-широка аудитория.

rate-control (1)

Управление на тарифите

Лесно коригирайте тарифите в движение, за да поддържате еднакви на тарифи във всичките си канали за продажби и предлагайте специални промоции.

updates

Централно управление

Всички данни за резервацията се изтеглят автоматично от OTAs (Online Travel Agency – Онлайн Травел Агенции) за повече контрол.

time (1)

Незабавни актуализации

С натискането на няколко бутона бързо и лесно може да изтеглите всичките ви резервации от каналният мениджър.

reduce

Намалете грешките

Автоматизирани средства за свързване и по-малко място за човешка грешка в цени и наличности.

Лесно изравняване на цените и пълен контрол

Hotel Link ви прави изключително лесно да получите уеднаквяване на тарифите – еднакви цени за всичките ви канали за онлайн разпространение. Възможно е също така да коригирате тарифи за отделни ОТАs (Online Travel Agency – Онлайн Травел Агенции) , което ви позволява да работите с различни цени за различни доставчици.

Ние винаги разширяваме нашата онлайн мрежа, като се свързваме към все повече и повече канали, както глобални, така и регионални.

Глобална и Местна дистрибуция

Свържете се със света. Управлявайте вашата онлайн дистрибуция на вашият обект за настаняване с нашия Канален мениджър на канали и бъдете в течение с това как предпочитаните от вас онлайн туристическите агенции да ви помагат да увеличите максимално експозицията на вашият бизнес.

Ще свържем обекта ви за настаняване с водещите световни сайтове за резервации, осигурявайки надежден и сигурен начин за управление на вашата онлайн дистрибуция.

Logo-hotellink-bg-small

 Ние имаме представителства в над 40+ държави, винаги сме до нашите клиенти 24/7 и държиме на лоялността и качественото обслужване!