Ние сме глобални

Където и да сте

Ние сме Локални в над 40+ държави, винаги сме до нашите клиенти 24/7 и държиме на лоялността и качественото обслужване.

1
Държави
1 +
Клиенти
1
Офиса

Как стартирахме?

Кои сме ние?

Hotel Link е създаден да си партнира с места за настаняване по време на тяхното Дигитално маркетингово пътуване и да им даде възможност да контролират бъдещето си. Имаме членове на екипа с богат набор от опит в сферата на настаняването, като се започне от изграждането на големи платформи за пътни технологии и дигитален маркетинг.

Екипът ни споделя ангажимент за изграждане на устойчиво бъдеще за пътуване във всички дестинации, където оперираме, и да гарантираме, че всички взаимоотношения с клиенти, персонал, бизнес партньори и общностите, които обслужваме, са спечелени.

Hotel Link Limited е основана от WHL Group и Tourism Holdings. Комбинираните области на опит на партньорите носят огромно ноу-хау за сътрудничество с хиляди доставчици на обекти за настаняване.

WHL Group

Групата WHL е създадена през 2006 г. и днес е основен инкубатор на онлайн туристически фирми като Urban Adventures, Green Path Transfers, Lime & Tonic, whl.travel и Hotel Link. Групата има специален акцент върху предоставянето и подкрепата на малки и средни мащаби (МСП) туристически оператори, като настаняване, доставчици на туристически дейности и местни транспортни доставчици. фирми WHL Group упълномощават местните клиенти, което им позволява да се конкурира ефективно на световния пазар.

Туристическият Холдинг

Tourism Holdings е една от най-големите компании за технологии за пътуване в Австралия с известни дъщерни компании BookEasy, Resonline, Impartmedia и Roamfree. ResOnline е специализиран доставчик на решения за резервации и мениджър на канали и е създаден през ноември 2005 г. Това беше първият двупосочен мениджър на канали в Австралия. Водещата му технология предлага мощна платформа за управление и разпространение на инвентара в световен мащаб.

Logo-hotellink-bg-small

 Ние имаме представителства в над 40+ държави, винаги сме до нашите клиенти 24/7 и държиме на лоялността и качественото обслужване!