Премиум услуги

Дигитален маркетинг

Опростен дигитален маркетинг. Важно е да се настроите за един от най-ефективните начини да разширите бизнеса си и да достигнете до нови гости. Дигиталните маркетингови стратегии на Hotel Link могат да ви помогнат да постигнете това.

Изградете бизнеса си

Откроявайте се сред всички обекти за настаняване. Стратегизирайте начина, по който представяте бизнеса си с дисплейни реклами. Осигурете своите онлайн продажби с маркетинг в търсачките. С правилните решения за дигитален маркетинг можете да растете по-бързо.

Маркетинг за търсачки

Маркетингът на търсачките (SEM) използва платена реклама въз основа на някои определени думи за търсене, за да гарантира, че вашият обект и услуги се показват в страниците с резултати от търсещите машини, като Google, когато има хора, които извършват онлайн търсене с тези думи.

С екип от експерти на SEM, Hotel Link ви помага да създадете списък с ключови думи, който работи най-добре за вашия хотел или имот, и да го действате по най-рентабилния начин.

Програмно в реално време Реклама за наддаване

Със силата на вътрешните и закупени данни от туристически партньори, Hotel Link има представа как да насочва туристи и често пътуващи и да ги задвижва до вашия уебсайт, като им показва рекламите си в избрани уеб пространства.

Тази стратегия за дигитален маркетинг се нарича рекламна програма в реално време (RTB), при която купуваме рекламни импресии въз основа на търга в реално време. Мощната техника за пренасочване се прилага и за привличане на предишни посетители на уебсайта, които не са направили резервация, и ги насърчава да преминат към следващия етап на решение.

С екип от експерти на SEM, Hotel Link ви помага да създадете списък с ключови думи, който работи най-добре за вашия хотел или имот, и да го действате по най-рентабилния начин.

Защо услуги за дигитален маркетинг?

Вместо да инвестирате парите си в скъпи продукти, постигнете повече, като ги възложите на екип от експерти, специализиран в областта на дигиталния маркетинг. Hotel Link предоставя персонализирани решения, които оптимизират вашия бюджет.

Стратегия, базирана на данни

Разполагаме с подробна информация и списъци с данни, от намерението за дестинация до резервациите за полети до честотата на пътуване.

Автоматизиран успех

Ние изграждаме персонализирани кампании с помощта на автоматизирани платформи, за да минимизираме разходите и човешките грешки.

AI-оптимизация

Оптимизираме всички канали на едно място с включени всички допирни точки, за да гарантираме най-добрата ефективност.

Табло за отчитане

Ние съхраняваме записи на всички канали и стратегии в една платформа, за да избегнем дублирани конверсии.

Винаги Дигитални

Защо да изберете Hotel Link?

Прекарайте дигиталният си маркетинг, продажби и услуги на следващото ниво.
С експертен екип от търговци от ваша страна, ще го оцените.

Ние сме вашият опитен Дигитален магьосник

Hotel Link е в бранша повече от 10 години. Ние управляваме дигиталната осведоменост и директните продажби като никой друг. Ние сме специализирани в туристическата индустрия. Ние изграждаме дълбоко вкоренени партньорства с хотелиери и собственици като вас.

Ние използваме глобалните стандарти като основна линия

Ние гарантираме безпроблемно изпълнение с помощта на технологията за проследяване, оперирана от платформата за маркетинг на Google. Нашите експерти се справят с техническите неща и Ви връщат данни, подкрепени с реални данни.

Ние вярваме в истинският практически опит

Ние инвестираме в честни рекламни и маркетингови стратегии, които работят. Ние помагаме на бизнеса да се развиват и сме подкрепени от решения на данни за пътници и оптимизация. Работете с Hotel Link и гарантирано сте в добри ръце.

Отчитаме и ви държим в цикъла

Предоставяме ви достъп до табло за отчитане, което ви показва всички резервации и актуализации на приходите. Можете да проверявате напредъка на ежедневна база. И ако имате някакви въпроси, просто попитайте.

Logo-hotellink-bg-small

 Ние имаме представителства в над 40+ държави, винаги сме до нашите клиенти 24/7 и държиме на лоялността и качественото обслужване!