Резарвационна Система

Поемете пълен контрол

на Вашите резервации

Подобрете ефективността на вашето присъствие в мрежата с нашето лесно за използване на нашата Резарвационна Система. Тя има интуитивен потребителски интерфейс и освен това е невероятно мощна, което ви позволява да създавате специални предложения, да боравите с резервации в много стаи, да продавате услуги и много други.

Резервационна Система - директни резервации

Нашата резервационна машина осигурява всичко за вашето настаняване, за да оптимизирате заетостта и нивата на приходи. Поемете пълен контрол върху настройката. Ефективно управление и увеличаване на печалбите.

Превърнете уебсайта си в най-печелившия канал за резервации

Безплатна услуга, която ви дава възможност да получавате известия за резервация до всеки мобилен телефон чрез SMS. Това е особено полезно в отдалечени дестинации, където достъпът до интернет може да бъде прекъсващ.

Осигурете приятелско изживяване на своите гости

Работим с TripAdvisor, за да позволим на пътниците да резервират вашите стаи директно в TripAdvisor. Той ви дава лесен начин да влезете в мощния нов канал за резервации и да оптимизирате реализациите на най-големия световен сайт за пътувания.

Семплостта винаги печели

Пътуващите очакват да могат да проверят наличността на живо и след това да резервират моментално, независимо дали чрез лаптоп или смартфон.

Ако нямате Добавка за резервации (не контактна форма) или имате такава, която не е удобна за мобилни устройства, ще загубите резервации, а това ще повлияе на конкурентите ви и на OTAs.

Как работи

Мощна, гъвкава и лесна за управление

Резервация в няколко стаи

Нашата Резарвационна Система за резервации позволява на клиентите да резервират повече от един тип стая при резервация. Само чрез 2 прости стъпки, те могат да направят резервация за цялата си група удобно, бързо и лесно.

Неограничени типове стаи и тарифни планове

Чрез Booking Engine (Резарвационната ни Система) хотелът лесно може да създаде набор от типове стаи и подходящ тарифен план за всеки тип.

Отстъпки, специална оферта и промо кодове

Нашата резервационна машина позволява на хотела да настрои промо код, отстъпки и специални оферти за привличане на повече онлайн резервации на гости директно чрез уебсайта на хотела. Така онлайн приходите ще се увеличават.

Ние обичаме да ви свързваме

ОТАs интеграции

Безплатна услуга, която ви дава възможност да получавате известия за резервация до всеки мобилен телефон чрез SMS. Това е особено полезно в отдалечени дестинации, където достъпът до интернет може да бъде прекъсващ.

Портали плащане

Портите за плащане никога не са били толкова удобни. Те ви позволяват да обработвате кредитни карти или директни плащания. Hotel Link вече е свързан с много методи за плащания и ние можем да се свържем и с нови такива на повечето пазари.

PMS връзки (Системи за управление на имоти)

Hotel Link осигурява безпроблемна интеграция с някои от най-популярните системи за управление на имоти (PMS) на пазара. Можете да използвате PMS, за да управлявате цялостните си операции и да се възползвате от онлайн резервации чрез Hotel Link.

Продавайте всякакъв вид стая

Работим с TripAdvisor, за да позволим на пътниците да резервират вашите стаи. Той ви дава лесен начин да влезете в силният нов канал за резервации и да оптимизирате реализациите на най-големия световен сайт за пътувания.

Канален мениджър

Нашият стабилен Канален мениджър се свързва с повечето от основните OTAs. Ние обаче разбираме, че ако ползвате друг тип Канален мениджър, ние сме в състояние да се свържем с компании от трети страни.

Известие за резервация чрез SMS

Безплатна услуга, която ви дава възможност да получавате известия за резервация до всеки мобилен телефон чрез SMS. Това е особено полезно в отдалечени дестинации, където достъпът до интернет може да бъде прекъсващ.

Ултра бързи две стъпки в процес на резервация

Всичко за което гостът трябва да вземе окончателно решение за покупка, е точно там, където е бутонът за резервация, това е нашата Резарвационна Система -бърза,лесна и качествена.

Резултатът: много по-добри преобразувания от дисплеите на календара за резервации и други подобни интерфейси за резервации, които се позлват по-различен начин в сайтовете. При тях гостите трябва да търсят на няколко места, за да вземат окончателно решение и често пъти се отказват от резервация.

Вашите стаи навсякъде Глобално и местно разпространение

Свържете се със света. Управлявайте вашата онлайн дистрибуция на вашият обект за настаняване с нашия Канален мениджър на канали и бъдете в течение с това как предпочитаните от вас онлайн туристическите агенции да ви помагат да увеличите максимално експозицията на вашият бизнес.

Ще свържем обекта ви за настаняване с водещите световни сайтове за резервации, осигурявайки надежден и сигурен начин за управление на вашата онлайн дистрибуция.

Logo-hotellink-bg-small

 Ние имаме представителства в над 40+ държави, винаги сме до нашите клиенти 24/7 и държиме на лоялността и качественото обслужване!